IV-gewijs 2022

Op zaterdag 19/11/2022 vindt onze door corona geplaagde jaarlijkse hoogmis, IV-gewijs, eindelijk weer plaats “in lijf en leden”. 4 collega-therapeuten zullen hun expertise en ervaring met ons delen in workshops. 


We ontmoeten in de voormiddag volgende IV-collega’s : 

  • Jürgen Peeters  met de workshop “Van Lijderschap naar leiderschap” over sturen op zelfsturing in therapie
  • Annelien d’Hoine met de workshop “Als woorden geven niet volstaat” over herstel van trauma via beeld en beweging 
  • Annelies Harvent met de workshop “Vind je ikigai” over de sleutel tot een zinvol en vervullend leven
  • Vanessa Kersemans met de workshop “Learn to breath and come to your senses” over relaxeren, balanceren, activeren en transformeren door ademhalingstechnieken


In de namiddag verwelkomen wij Mattias Desmet. Wij hopen van hem meer te vernemen over zijn therapeut-zijn en zijn kijk op Lacan (geef toe, op Lacan hebben velen van ons menig tandjes stukgebeten!). 

We beseffen dat er actueel commotie is ontstaan over Mattias Desmet. Het bestuur wil vanzelfsprekend zorgzaam omgaan met nieuws dat onrust kan brengen. Maar bovenal kiezen wij voor een open mind, een nieuwsgierige en niet-wetende blik en willen wij niet aan censuur doen. 
We hopen jullie met dezelfde nieuwsgierige en bevragende mindset op de voordracht te mogen onthalen. Napraten of vriendelijk debatteren met een drankje nadien is zeker mogelijk. 


PRIJZEN

Als VVTIV-lid betaal je voor de hele dag 65 euro. 
Kom je enkel de namiddag, dan betaal je 35 euro. 

Ben je (nog) GEEN lid van VVTIV-lid, dan is het mogelijk deel te nemen aan de lezing van Mattias Desemt en betaal je 50 euro

Na ontvangst van je inschrijfformulier, ontvang je een bevestiging met betaalinformatie. Je inschrijving is pas definitief NA ontvangst van jouw deelnamegeld. Gelieve dit meteen te betalen, want de plaatsen voor de workshops zijn beperkt.