Gitte Beaupain

Gitte Beaupain

Van Luppenstraat 65
2018 Antwerpen xx moet EA nog voleindigen xx
Extra adres
Rue des champs 19
4850 Montzen
gitte.beaupain@skynet.be
0476/281348

Als IV-therapeute in opleiding en strategisch coach bekijk ik de wereld vanuit haar verscheidenheid. Ieder mens is uniek en iedere situatie is bijzonder.  Ik zie mij dan ook enkel als een bevoorrechte begeleidster van mijn cliënten in hun persoonlijke en professionele zoektocht naar veerkracht, zelfvertrouwen, zelfontplooiing en –realisatie. Mijn interventies zijn gebaseerd op vertrouwen, authenticiteit, zacht-moedige aanwezigheid, interactieve en existentiële transparantie.  

Na een zevenjarige ervaring als taaldocente voor volwassenen, heeft mijn sociale betrokkenheid mij in de late jaren 90 in de richting van de gelijke kansen geduwd.  Samen met twee collega’s richtte ik Genderatwork op, een adviescentrum voor de praktische uitvoering van diversiteitsmanagement, gelijke kansen en gendervraagstukken.

Dankzij dit project heb ik mijn kennis en vaardigheden o.a. in de bedrijfswereld kunnen verdiepen en ben ik in aanraking gekomen met een breed palet aan uitdagingen die het welzijn op het werk bepalen: conflictmanagement, professionele ontwikkeling, veeleisende werkomstandigheden, burn-out, ...

Mijn verlangen om mensen te ondersteunen in de ontwikkeling van hun persoonlijkheid en hun potentieel leidde tot een specialisatie in coaching, korte therapie en de integratieve psychotherapie (o.a. de vierjarige therapeutenopleiding in de Interactionele Vormgeving aan de Educatieve Academie te Berchem).

Sinds 2012 werk ik dan ook als therapeute en coach in mijn privépraktijk zowel deels in Montzen (dichtbij Voeren en de taalgrens met Duitstalig België) als deels in Antwerpen. De thema’s die ik hier tegenkom zijn vrij existentieel en vervullen mij met bescheidenheid: rouw en verlies, burn-out en depressie, identiteits-en gendervragen, angst en trauma, koppel- en gezinsthematieken, zelfontplooiing en individuatie. Contact

Vlaamse  Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving

Contact

V.V.T.I.V
Louis van Regenmortellei 5
2150 Borsbeek
info@vvtiv.be
Ondernemingsnummer 456 485 364

2016 V.V.T.I.V | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | website Startx| fotografie Theodoor Dirckx